Alege alta limba:

Romania
Welcome to Ultra Slim System

FAQ

 • » Pot sa folosesc Sistemul Ultra Slim fara sa fac sport?

  Ultra Slim este creat ca parte a unei diete echilibrate si a unui program de exercitii. Multi dintre pacientii nostri nu pot face sport din cauza sanatatii. Cele mai bune rezultate le vei avea facand sport, dar oricum rezultate vor fi si fara programul de exercitii.

 • » Ce pot sa fac in timp ce folosesc Ultra Slim?

  Recomandam clientilor nostrii sa reduca consumul de alcool si de tigari in timpul tratamentului cu Ultra Slim. Si facem aceasta recomandare nu pentru ca ar exista interactiuni negative cu acest supliment alimentar, ci pentru ca ne intereseaza sanatatea ta.

 • » Cum sunt ambalajele? Sunt discrete?

  Fiecare produs este ambalat intr-o cutie maro discreta, astfel incat nimeni nu poate sa vada ce contine cutia respectiva.

 • » Ce se intampla daca nu mai iau Ultra Slim?

  Iti oferim un produs de calitate superioara din ingredienti naturali care au o actiune holistica. Nu ai cum sa devii dependent de aceste pastile. Este ca si cum ne-ai intreba ce se intampla daca nu mai mananci salata.

 • » Ce este Sistemul Ultra Slim ?

  Sistemul Ultra Slim System este un supliment alimentar care contine doar ingredienti naturali care actioneaza intr-un mod holistic asupra organismului tau. Impreuna cu o dieta echilibrata si cu un plan de exercitii iti descatuseaza puterea metabolismului tau. Este atat de usor!

 • » Cum functioneaza Sistemul Ultra Slim?

  Echilibreaza reactiile chimice ale corpului tau si ajuta procesele catalictice din organismul tau, astfel Ultra Slim iti incarca metabolismul la o viteza turbo astfel organismul tau va consuma mai mult combustibil intr-un mod eficient. Mai putine excese intr-un proces mai dinamic si mai curat.

Order now Ingredients


0356/46 23 02 sau 0772 037 297 PENTRU INFORMATII SI COMENZI PUTETI SUNA INTRE ORELE 9-17